گزارش جلسه پنجاه و پنجم سندیکا
این جلسه در تاریخ 98/05/13 برگزار شد و راجع به مارد زیر بحث و تبادل نظر شد:
برخورد با شرکت های متخلف و مهر فروش
افزایش تولید قطعات فیک و خطرات آینده و راه های برخورد با این موارد
طرح رتبه بندی شرکت ها و درخواست سازمان مدیریت صنعتی جهت این امر
هم چنین آقای مهندس ابرایی نائب رئیس هیئت مدیره سنیدکا،گزارش جلسه با متروی تهران را ارائه دادند.
آقای حریری دبیر کمیته فنی نیز گزارشی از آزمون بین المللی بازرسی در صنعت آسانسور که در محل مرکز علمی کاربردی کوشا در حال برگزاری است، ارائه نمودند.
در پایان جلسه نیز مواردی تصویب شد که از جمله می توان به برگزاری سمینار ایمنی در آسانسور و ارائه گزارش به هیئت مدیره سندیکای آسانسور ،اشاره نمود
منبع:وبسایت سندیکای آسانسور و پله برقی ایران
تولید شیر آسانسور هوشمند هیدرولیک
شیر آسانسور هوشمند هیدرولیک، توسط فناوران پارک علم و فناوری استان کرمان طراحی و تولید شد.
شیر هیدرولیک یکی از قطعات مهم صنعت آسانسورسازی است و در گذشته از کشورهای اروپایی وارد کشور میشد و به دلیل مشکلات ارزی و قیمتی واردات آن تعطیل شد، اما اکنون فناوران پارک علم و فناوری استان کرمان با دانش و تخصص خود توانستند این شیر را به صورت هوشمند طراحی و روانه بازار و جایگزین محصول خارجی کند.
مهندس ایمان آصف، مدیر یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان کرمان و دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته مکاترونیک گفت: صنعت آسانسور یکی از صنایع پر کاربرد در دنیاست و از اواخر سال ۱۳۹۶ یکی از قطعات اصلی این صنعت که ساخت شرکت آلمانی بود با افزایش قیمت ارز، ارزش ریالی این قطعه هم به شدت بالا رفت تا جایی که امکان واردات را به کلی سلب کرد.
وی افزود: قیمت این محصول در سال ۹۷ به بالاترین حد آن یعنی به ۱۸ میلیون تومان رسید که توان خرید مصرف کنندگان را به شدت کاهش داد. بر همین اساس بعد از صرف چند ماه زمان و مطالعه و تحقیق بسیار توانستیم این شیر را با حمایت مادی و معنوی پارک علم و فناوری استان کرمان بومیسازی کنیم و مشکل نبود نمونه خارجی در بازار را با جایگزین کردن محصول ایرانی برای بسیاری از پروژههاحل کنیم.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم ، آصف ویژگیهای متمایزکننده این محصول نسبت به نمونه خارجی را بحث قیمت، ساده بودن و هوشمند سازی آن دانست و اظهار کرد: قیمت نهایی محصول تولیده شده این شرکت نصف نمونه خارجی است و ویژگی ساده بودن سیستم آن در نحوه استفاده و به کارگیری است چون نمونه خارجی به صورت مکانیکی است و از پیچیدگی خاصی برخوردار است. عیب دیگر نمونه خارجی، با تغییر فصول منجر به تغییر درجه حرارت میشود وغلظت روغن هیدرولیک موجود در شیر تغییر میکرد و باعث عدم کارکرد درست سیستم میشد اما توانستیم با هوشمندسازی این محصول، این مشکل را برطرف کنیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا
تاریخ خبر:1398/05/28
کمبود آسانسور در ایستگاه های مترو با توجه به حجم سفرهای روزانه
مدیرعامل شرکت مترو تهران از پیش بینی آسانسور برای ایستگاه های مترو خبر داد و گفت: 14 درصد از 18 میلیون سفر درون شهری در پایتخت با مترو انجام می شود.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، علی امام مدیرعامل شرکت مترو تهران در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره خطوط مترو تهران اظهار داشت: در حال حاضر 18 میلیون سفر درون شهری در پایتخت داریم که سهم مترو تهران حداکثر حدود 14 درصد در طول روز است و ما انتظار داریم سهم مترو تهران از سفرهای درون شهری به بیشتر از 30 درصد برسد.
وی در مورد انتقاد برخی در زمینه نبود آسانسور در ایستگاه های مترو گفت: این انتقادها برای ایجاد رفاه افراد کم توان بجا و پذیرفتنی است و شبکه مترو تهران متأسفانه به دلایل مختلفی آمادگی لازم جهت استفاده افراد کم توان از آن را نداشته است.
مدیرعامل شرکت مترو تهران با اشاره به اینکه برخی از خطوط مترو آسانسور ندارد، ادامه داد: در خط 3 مترو آسانسوری تعبیه نشده و برای خط 4 نیز فقط یک آسانسور در نظر گرفته شده و ما این نقص های شبکه مترو را می پذیریم و جهت رفع آن اقدام خواهیم کرد.
امام از انجام برنامه ریزی ها و مناقصه هایی برای تأمین آسانسورهای خطوط 3 خبر داد و گفت: در صورتی که محدودیت منابع برطرف شود هر چه سریع تر نسبت به این مشکل اقدام خواهیم کرد.
تاریخ خبر:1398/06/05
منبع :فارس نیوز
فعال شدن سامانه ملی مدیریت بازرسی آسانسور
آسانسور برقی مشمول استاندارد اجباری بوده و استفاده از این دستگاه بدون تاییدیه استاندارد ممنوع است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، مدیر کل استاندارد این استان گفت: با توجه به اجباری شدن استاندارد آسانسور برقی، تمامی مالکان، کارفرمایان و فعالان بخش صنعت ساختمان از دارا بودن پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور صادره توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت با تاریخ اعتبار معتبر توسط شرکتهای عرضه کننده آسانسور اطمینان یابند.
رحمتی افزود: از آنجایی که تمامی مراحل فرآیند بازرسی آسانسور برقی از طریق سامانه ملی مدیریت بازرسی آسانسور به نشانی lift.isiri.gov.ir انجام می شود لذا تمامی مالکان، کارفرمایان و فعالان بخش صنعت ساختمان با مراجعه به این سایت درخواست خود را ثبت کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تمام هزینه های قانون قابل پرداخت به شرکتهای بازرسی فنی تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد،طبق تعرفه های مندرج در سامانه مذکور وجود دارد لذا متقاضیان آسانسور از پذیرش تعهد پرداخت هرگونه مبلغ اضافی خودداری کنند.
مدیر کل استاندارد استان اضافه کرد: تمامی مراحل ثبت درخواست و انجام بازرسی آسانسور در سامانه میز خدمت اداره کل استاندارد استان به آدرس: http://yasuj.isiri.gov.ir موجود بوده و متقاضیان با مراجعه به سایت مذکور نیازی به مراجعه حضوری به اداره کل را نخواهند داشت.
رحمتی با تاکید بر اینکه اعتبار مجوز تاییدیه استاندارد آسانسور یک ساله بوده لذا مالکان و بهره برداران آسانسور لازم است برای تمدید تاییدیه استاندارد به صورت سالانه اقدام کنند.
تاریخ خبر:1398/06/09
منبع:واحد مرکزی خبر
آغاز به کار اتحادیه آسانسور در کردستان
اتحادیه آسانسور امروز پس از مدت ها انتظار در کردستان آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، رئیس اتحادیه آسانسور و پله برقی کشور در این مراسم گفت:۷۵۰ هزار دستگاه آسانسور در کشور وجود دارد که روزانه ۲۵۰ میلیون سفر با آن ها اتفاق می افتد.
عباس ابریشمی افزود: در هرساعت ۳ هزار و ۸۵۸ نفر از آسانسور های نصب شده استفاده می کنند که این امر نشانگر اهمیت کار آسانسورکاران است.
ابریشمی افزود: هم اکنون ۹۰ درصد از آسانسور های کشور گواهی استاندارد ندارند ونیازمند همت استادکاران ونصابان برای اخذ استاندارد هستند.
حمیدی رئیس اتحادیه آسانسورکاران کرستان هم از وجود قریب ۴ هزار آسانسور در کردستان خبر داد وگفت: با راه اندازی این اتحادیه مشکلات صاحبان آسانسور در اتحادیه حل وفصل می شود.
حشمت الله صیدی شهردار سنندج هم برلزوم ایمن سازی آسانسور وپله های برقی تاکید کرد وگفت: مهندسین ناظر باید به امنیت این صنف کمک کنند.
تاریخ خبر:1398/06/07
منبع:واحد مرکزی خبر
اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درخصوص تامین و بازرسی آسانسور
قابل توجه مالکان،کارفرمایان وفعالان صنعت ساختمان ،طبق دستورالعمل صدور تاییدیه ایمنی آسانسورهای برقی به منظور توجیه افکار عمومی برای عدم انعقاد قرارداد تامین آسانسور با شرکت های فاقد مجوزهای قانونی و پرداخت وجوه مازاد توسط کارفرمایان ،به اطلاع می رساند فرآیند بازرسی فنی آسانسورهای برقی تنها از طریق ثبت درخواست در سامانه ملی مدیریت بازرسی آسانسور در سطح کشور امکان پذیر است.در این راستا لازم است مالکان کارفرمایان و فعالان صنعت ساختمان پیش از عقد قرارداد تامین آسانسور،از دارا بودن مجوز رسمی و قانونی فعالیت شرکت های عرضه کننده آسانسور اطمینان حاصل نمایند.
هم چنین در خصوص پرداخت هزینه های بازرسی فنی آسانسور (قابل پرداخت به شرکت های بازرسی فنی تایید صلاحیت شده این سازمان)باید طبق تعرفه های مندرج در سامانه مذکور اقدام و در این خصوص از پذیرش تعهد پرداخت هرگونه مبلغ اضافی خارج از تعرفه های مزبور اکیدا خودداری کنند.
تولید تجهیزات هوشمند آسانسور/ کاهش مصرف انرژی و صرفه جویی ارزی تا 50در صد
قائم مقام مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان تولید کننده تابلوهای فرمان آسانسور که شامل اینورتر و کنترلر هوشمند می شود به خبرنگار مهر گفت:طراحی نرم افزار و سخت افزار تابلوهای فرمان به صورت کامل در این مجموعه دانش بنیان طراحی و تولید می شود.
هسته اصلی یک اسانسور، کنترلر هوشمند است؛ این کنترلر اطلاعات مربوط به وضعیت سنسورها و موتور آسانسور را دریافت و پردازش می کند که این شرکت توانسته این بخش را در مجموعه ی خود تولید کند.
آنچه که معمولا از یک اسانسور دیده می شود کابین و دستی های احضار است،موتورخانه یک اسانسور یا تابلوهای فرمان یک اسانسور معمولا قابل دیدن نیست ولی مغز اصلی و مرکز پردازش اصلی سیستم اسانسور همین تابلوی فرمان الکترونیک به شمار می رود.
تابلوهای فرمان الکترونیک یک اسانسور علاوه بر کنترلر، شامل اینورتر نیز می شود،معمولا استاندارد های کیفیت و ایمنی در کنترلر هوشمند است که آن هم در این شرکت در قالب تابلوهای فرمان به تولید می رسد.
لازم به ذکر است که گروه آریان سیستم رو نیز با تولید تابلوفرمان های خود تحت عنوان تابلو Magiconدر این عرصه فعالیت های چشمگیری داشته و توانسته قدم های بزرگی را در تولید تابلوفرمان های آسانسور بردارد.